POWr Holiday Countdown

Wednesday, September 21, 2016

[SETIAP BULAN DAPAT KOMISEN!!]

============================
[SETIAP BULAN DAPAT KOMISEN!!]
============================
.
Ye ke ni? macam tak percaya je..kena cari orang ek?
.
.
.
.
Betul memang kena cari orang, bisnes ape je yang tak kena cari orang. Nak jual barang/servis kena la ada orang yang beli, betul idak? hehe
.
Tapi jangan risau kerana kami nak mudahkan kerja anda. Anda aka diberikan laman web PERCUMA untuk tujuan promosi.
.
Sistem  yang akan  bantu untuk mendapat orang untuk anda..
.
sebelum cerita pasal sistem2 ni, nak tau produk ape tak?
.
.
------------------------------------------
.
[SIMKAD FRENZ MOBILE]
.
Sama seperti simkad yang anda guna di henfon anda sekarang untuk buat call, sms dan surf internet, cuma yang beza simkad FRENZ MOBILE boleh bagi anda duit!
.
Zaman sekarang simkad ialah produk keperluan di mana sebahagian besar rakyat Malaysia malahan satu dunia gunakan setiap hari. Setiap bulan mereka akan top up atau bayar bil telco.. tak perlu paksa memang diaorg akan top up dan bayar bil jgk kan? Nampak tak potensi? Produk keperluan!!!
.
Pemilik-pemilik Telco di Malaysia adalah di antara yang terkaya di Malaysia menduduki carta top 10 yang paling kaya..anda tahu la siapa kan? 😀
.
Bukan sahaja di Malaysia, di dunia pun pemilik Telco ialah antara yang terkaya.. cuba google siapa dia Carlos Slim pemilik telco di Mexico
.
Sekarang saya nak ajak anda jadi sebahagian daripada komuniti yang jana duit daripada perniagaan Telco..itupun kalau anda sudi 😁
.
.
------------------------------------------
.
[KELEBIHAN SIMKAD FRENZ MOBILE]
.
(1) Boleh kekalkan nombor lama anda/ simkad
.
(2) Takaful kemalangan
.
(3) Kadar panggilan dan sms sama rata

.
(4) pakej data menarik
.
(5) Melatih anda menjadi usahawan telekomunikasi
.
(6) Latihan berniaga Online
.
(7) Penjimatan dalam penggunaan.
.
(8) Bonus tambah nilai dan bonus langganan akan dibayar 2 kali Sebulan
.

.

.
.
------------------------------------------
.
[SISTEM KOMISEN FRENZ MOBILE]
.
Sebagai pengguna SIMKAD FRENZ MOBILE, setiap pengguna Frenz mobile yang anda kenalkan, anda akan peroleh Komisen topup sebanyak 0.5%- 5% daripada top up mereka dan mengituk level 1-7. Kredit mereka masih kekal sama, syarikat yang bayar komisen bukannya tolak kredit ye..hehe
.
Sistem Komisen Frenz Mobile sangat mudah:
.
(1) Perkenalkan direct pengguna - dapat komisen melalui TOP UP dan LANGGANAN INTERNET!!
.

.
.
Bayangkan:
.
1 Pengguna topup RM30 anda dapat komisen RM1.50
.
10 Pengguna topup RM30 anda dapat komisen RM15.00
.
50 Pengguna top up RM30 anda dapat komisen RM75.00
.
100 Pengguna top up RM30 anda dapat komisen RM150.00

Ini belum kira jika topup RM50/RM100 dan group berkembang dengan lebih ramai!

Komisen langganan internet data 1GB komisen Rm 1.00.

> 10 pengguna langgan internet data 1GB
Komisen Rm10.00

> 50 pengguna langgan internet data 1GB
Komisen Rm50.00

> 100 pengguna langgan internet data 1GB Komisen Rm100.00

Ini belum kira jika langgan 5 GB / 10GB dan group berkembang dengan lebih ramai!
.
Komisen akan di bank in ke akaun bank anda 2 kali setiap bulan.
.
Ok sekarang dah nampak potensi simkad Frenz Mobile kan? Kalau kami mudahkan anda untuk berjaya, anda mahu?
.
Dengan sistem -website promosi, anda akan dapat pengguna secara percuma. Anda hanya perlu menjadi pengguna FRENZ MOBILE dengan group kami untuk gunakan sistem ini. Harga keahlian hanya Rm10 Mana yang anda rasa lebih berbaloi?
.
.
------------------------------------------

Dah Clear?

------------------------------------------
.
[BAGAIMANA NAK DAFTAR?]
.
Sila komen PM dan pihak kami akan mesej butiran lanjut langkah2 pendaftaran.

Atau anda klik link ini :  http://FrenzPrepaid.com/Jackler
Simkad anda akan didaftarkan oleh pihak kami. Anda boleh kekalkan no lama anda di Frenz Mobile
.
.
Kami akan maklumkan no tracking pos kepada anda. Penghantaran biasanya ambil masa 2-3 hari bekerja.
.
.
------------------------------------------
.
[KENAPA ANDA PERLU PILIH FRENZ MOBILE]
.
(1) Untuk dapat semua kelebihan FRENZ MOBILE
.
(2) Untuk jana income...drpd asyik bayar buta2 baik kejar komisen..takde limit..buat part time cukup
.
(3) Modal ciput..Cuba anda bayangkan ape je bisnes yang bleh buat dgn RM10? .
.
(4) Makin ramai org akan upgrade simkad kepada Frenz Mobile. Yelah dah dapat macam2 benefit, plak tu bleh dapat duit lagi...tak kan lah taknak upgrade lagi? Bayangkan mereka berada dalam rangkaian anda, setiap kali diaorg top up bulan2 anda dapat komisen. Diaorg yang top up sendiri, anda tak perlu paksa atau ingatkan pun...repeat sales confirm ada..huhu
.
(4) Income ni berterusan selagi mana org yang anda kenalkan top up...
.
.
Masih ragu-ragu? Anda bukannya menambah beban, cuma bertukar kepada simkad yang lebih baik..
.
Kalau anda ingin jana pendapatan tambahan tanpa ganggu kerja harian anda, anda tahu apa yang perlu anda buat :-)
.
Setiap saat yang ANDA bazirkan, komisen yang ANDA rugi mungkin RM5, RM10, RM50, RM100, RM500, RM1K, RM10k ....
.
Ingat ini bukan sekali dapat tetapi setiap bulan dapat selagi mana pengguna tajaan ANDA top up!!
.
Rebut peluang ini, jika bukan ANDA pasti lebih ramai yang akan rebut. Kenapa mahu ketinggalan? Ade 40 juta pengguna henfon kat Malaysia...Anda sendiri nilai besar tak potensi bisnes ini :-)
.
Terima Kasih
.
012- 8648367
.
012-8648367

012-8648367

No comments:

Post a Comment

Komen